NESITE RAISED FLOOR FOR THE NEW SANTANDER HEADQUARTERS

Pavimenti sopraelevati Nesite nella sede Santander

Santander, the spanish bank which for years has had its headquarters in the capital of Piedmont, continues to focus on Torino city and changes its location. The new headquarters have a long history behind, the building hosted for years the training center for the managers of the Fiat car company.

The new headquarters of the Santander Group have an extension of  about 7000 square meters and have been realized preserving the historical façade protected by the Belle Arti Foundation. Over 400 employees work here, the largest part of the bank’s Italian staff (around 750 people work there).

«The spaces – explains Guido Piacenza, human resources responsible? Manager of Santander Consumer Bank – have been organized on a human scale: ergonomic workstations using materials and warm tones, large open spaces, co-working areas and meeting rooms. We have also provided a refreshment area for our colleagues, equipped with about 50 seats for the consumption of meals, so as to facilitate them as much as possible in the work-life balance.»

Top Employer Italy 2018 300x137 NESITE RAISED FLOOR FOR THE NEW SANTANDER HEADQUARTERS

The attention for its employees and the support in their  professional development have not gone unnoticed: Santander Consumer Bank has been certified as Top Employers Italy 2018, a prestigious award given every year by the Top Employers Institute to companies with excellent work environments and advanced policies of Human Resources Management.

NESITE RAISED FLOOR

Nesite was chosen for the supply and installation of the entire flooring: over 6000 square meters of raised floor with MPL structure (structure with interlocking system that significantly reduces the installation time) and high density calcium sulphate panels.

The ceramic is the optimal upper covering in this kind of environment with a sustained traffic thanks to its high resistance to abrasion and wear.

PAVIMENTI NESITE NEL BANCO SANTANDER NESITE RAISED FLOOR FOR THE NEW SANTANDER HEADQUARTERS

CONTATACT US

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *